Toimitusehdot

YRITYS 2442387-6 (jäljempänä verkkokauppa) myy ruoka annoksia ja juomia yksityishenkilöille ja yrityksen henkilökunnalle Helsingin alueella. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: pasilanpizzapalvelu@hotmail.fi

Puhelin: 045 840 8317

Käyntiosoite: Asemapäällikönkatu 3, 00520 Helsinki

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään maksamalla tilauksen loppusumma toimituskuluineen toimituksen yhteydessä käteisellä tai maksukortilla. Ravintolaan lähetetty tilausta ei ole mahdollista peruuta. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot. Mikäli tilaus hetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet, toimitus osoite ja yhteystiedot sekä hinta.

Tilaajan yhteystedot

Tilaajan on annettava toimiva sähköposti osoite ja puhelinnumero. myös oikea postiosoite jonne tilausta toimitetaan 

Toimitus

Kuljetuspalvelu 5km säteellä 

5km säteellä ravintolasta kuljetuspalvelu on 4€. Ilmainen kotiinkuljetus vähintään 15€ tilauksista.

Toimitusaika on noin 30- 60min. (Kiirevarauksella)  Nouto tilaukset valmistetaan noin 10- 20 minuutissa. Näet toimituskulut verkkokaupan kassa toiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Tilauksen vahvistus ja toimitusaika

Tilausvahvistusta lähetetään sähköpostiin automaattisesti kun tilaus on toimitettu ravintolaan. Noin 5 minuutin sisällä myös lähetetään sähköposti viesti jossa ilmoitetaan toimitus ajat. Tilauksen seuranta sivulla myös voi seurata tilauksen tilannetta. Ole hyvää ja soita ravintolaan jos viimeistään 10min. sisällä et saa sähköposti viestiä, jossa ilmoitetaan tilauksen toimitusajat. Tarkista myös roskapostia